Wie zit er aan de andere kant van het scherm? Het Grafisch Atelier About pagina

H o l a

Ik ben een echte nature kid! Dus als jonge ontwerper haal ik mijn inspiratie vaak uit de natuur. Mijn stijl is (zoals je wel kan merken) organisch en natuurlijk. Maar dat betekent niet dat ik uitdagingen van andere stijlen niet aan ga! Ik heb mijn eigen stijl kunnen ontwikkelen door 8 jaar grafisch ontwerp te studeren. Hierna ben ik voor mezelf begonnen met Het Grafisch Atelier. Neem vooral eens een kijkje bij WORK

en mijn Instagram @hetgrafischatelier.

Tarieven & Diensten

Waarmee kan ik je precies helpen? 

Naast de meest voorkomende ontwerp projecten, zoals huisstijlen, logo’s en visitekaartjes, heb ik in mijn studietijd kunnen ontdekken hoe breed grafisch ontwerp is:

> trouw, baby of gepersonaliseerde kaarten

> trouwalbums

> ontwerp voor t-shirts

> boeken & magazines

> ontwerp voor lasertechnieken

> posters

> & veel meer..

Mocht je op zoek zijn naar een website, dan kan ik het design voor je maken en realiseert feeharmsze.nl de website voor je. Fee en ik werken al 8 maanden samen en we vullen elkaar erg goed aan! 

Let’s talk business

 

Mijn uurtarief is 45 euro (excl btw). Maar schroom niet om een indicatie te vragen voor jouw project. We kunnen natuurlijk ook altijd een maximaal aantal uren afspreken, maar op een goed ontwerp zit geen timer.. Hebben wij al eerder samengewerkt en wil je nog iets kleins laten aanpassen of toevoegen? In dat geval werk ik met een tarief per kwartier.

Meer zien? Check @hetgrafischatelier

2021 realisatie: feeharmsze.nl